Byggfirma som hjälper dig med bygg i Mölndal

Lindome Snickar’n utför alla möjliga byggprojekt inom tillbyggnationer. Söker du en byggfirma med alla möjliga tjänster inom bygg i Mölndal har du kommit rätt. Företaget kan anlitas av både företag och privatpersoner och storleken på projekten spelar ingen roll för oss som arbetar här. Alla kunder är nämligen precis lika viktiga för oss oavsett om det är mycket eller litet hjälp som efterfrågas. Det bästa sättet att anlita oss är att kontakta oss, så att vi i lugn och ro tillsammans kan gå igenom vad vi kan göra för just dig. Det finns således ingen befintlig lista på eventuella bygguppdrag, som vi kan eller inte kan utföra. Vi är öppna för det mesta.

Kvalitet och noggrannhet

För oss är det en självklarhet att vi utför allt arbete i enlighet med branschens krav. Kvalitet och noggrannhet genomsyrar allt vi gör, och vi stävar efter att alla våra kunder ska bli 100 procent nöjda såväl med det arbete som vi utför som med vår kundservice. Vi har alltid en god dialog med kunderna från början för att inga missförstånd ska uppstå. Det är alltid varje enskild kunds önskemål och behov som styr hur vi genomför våra uppdrag. Givetvis ser vi till att endast använda byggmaterial av högsta kvalitet, hållbarhet är någonting som vi ser som en självklarhet.

Gratis offert

Som potentiell kund till oss erbjuder vi dig en offert som inte kostar någonting. Du kan sedan i lugn och ro fundera på huruvida du vill gå vidare och anlita oss eller inte. Är du en privatperson så kan du få användning av rotavdraget. Mer information om detta avdrag finner ni hos Skatteverket. Om ni har några som helst frågor eller funderingar kring oss och vår verksamhet så tveka inte på att höra av er!

Välkommen till vår byggfirma som hjälper dig med bygg i Mölndal!

 

Vi bygger på ett pålitligt sätt